Åsa Andreasson vinnare av Pumaligan 2009/10

Mats Ragnarsson 2010/05/05 0

Vid Umeå Citys avslutningsfest den 24 april kunde Åsa Andeasson inte närvara.
Men hennes pris skickades med post och webredaktionen bad henne skriva ned några rader.
För de som inte har koll på Åsa så lämnade hon laget strax efter jul för att fullfölja sin polisutbildning i Örebro. 
 
Dessa rader saxade från mejl skickat denna kväll:

Mina första månader här i Örebro har gått otroligt fort. Jag har kommit halvägs i min praktik och det har varit och är väldigt roligt och lärorikt varje dag. 
Från Umeå saknar jag ju såklart alla härligt citybrudar, alla interna skämt och inte minst alla underliga uttryck från vissa i laget! Jag har kontakt med några ”gamla” citybrudar så vi hade en egen liten cityfest när det var SM-finaler i Stockholm. 
 
Nya utmaningar
Jag började träna med ett nytt lag samma dag som jag kom hit ner. Laget jag spelar i vann serien, vi fick kvala och det gick väldigt bra. Jag fick äran att möta Sjöa i hennes nya lag så Cityspelare kommer man aldrig ifrån, som tur är!
 
Nu väntar nya innebandyutmaningar. Nästa säsong har jag skrivit kontrakt med Ösk innebandy och ska försöka ta en plats i elitlaget och testa mina innebandyvingar i elitserien och får förhoppningsvis möta några föredetta cityspelare även där!
 
Tack för de otroligt fina, röda skorna!
 
Vi ses i Umeå nästa säsong!

# 5 ÅSA ANDREASSON

Written by Mats Ragnarsson

mats.ragnarsson@umeacity.se
070-660 8702

Skriv en kommentar »