Home Nyheter Viktigt p.p. mål av Niklas Fransson
Viktigt p.p. mål av Niklas Fransson

Viktigt p.p. mål av Niklas Fransson

0
0

NORRA ALLSVENSKAN. Nio mål totalt sett till hela matchen, dock bara ett i den sista perioden och detta mål fick Umeå Citys back Niklas Fransson kred för till statistiken.
– Vi kunde göra målet i p.p. Våra två tidigare chanser i p.p. var inte så bra men här fick vi till att kunna flytta på Gävle på ett bra sätt och så dök chansen upp för mig. Lågt bortre, säger Niklas Fransson till umeacity.se.

Skadeproblem
Under hösten har Niklas Fransson haft problem med ett finger som gjorde att han under ett stort antal veckor fick sköta sin träning så gott det gick med träningscykel och lättare löpningar utan klubba och boll.

– Nu har jag kört ett tag men riktigt hundra är det inte. Men nu går det i alla fall att spela utan skena. Får jag ett slag kan det göra ganska ont.

Segermålet som Niklas Fransson noterades för till 4-5 kom efter 13.31. I innebandy kan tiden upp till tjugo minuter vara en evighet.

– Vi knöt ihop säcken på ett bra sätt och spelade på resultatet och det fungerade, skönt!

Stämningen i omklädningsrummet var av logiska skäl mycket uppåt och hemresan hem till Umeå kommer att gå lätt.

– En bra start för våra nya ledare men även av många av våra ny spelare. Vi klarar av alla nya förutsättningar tillsammans på ett bra sätt, säger Niklas Fransson avslutningsvis.