Home Nyheter Klubbchefen upplever bra snurr i verksamheten
Klubbchefen upplever bra snurr i verksamheten

Klubbchefen upplever bra snurr i verksamheten

0
0

ORGANISATION. Navet i den dagliga verksamheten hos Umeå City IBK / Team Thorengruppen SK är kansliet med adress Järnvägsallén 24 i Umeå.
– Det känns som det är bra snurr i vår verksamhet och för dagen gäller det att få in våra beställningar för vårt nya material för textil, klubba & skor, berättar klubbchefen Tomas “Bullen” Hugosson-Wallgren till umeacity.se.

Inte ensam
Förutom “Bullen” på kansliet hittar vi även igen Emil E Ahari samt Adam Chennoufi på kansliet som förutom innebandyn ser till att fotbollen fungerar men då bara i Thorengruppens färger.

– Nu försöker vi sätta upp delmål inför kommande seriepremiärer. Från kansliet är vi resurs & service till att knyta ihop fungerande grupper för fika, biljettsystem, reklamskyltar m.m. När det gäller vårt elitlag i SSL har vi självklart lärt oss massor från förra säsongen tillika premiären i finrummet. Jag är övertygad om att gruppen runt 20 personer har lärt sig mycket och de som ställer upp är jag sjukt impad av, säger Tomas Hugosson-Wallgren (bild).

Idrottsligt spännande
Fram till nu har det sportsligt ansvariga gjort sitt yttersta för att få ihop slagkraftiga lag på herrsidan inför säsongen 2017/18.

– Idrottsligt spännande kan vi säga spontant. För vårt SSL-lag brottas vi med den geografiska biten som kan vara ett problem samt de vanliga frågorna runt jobb samt boende.

– Om vi pratar Umeå City IBK har det ramlat in flera intressanta nyförvärv och vi kommer säkert kunna hjälpa till så småningom om med några spelare till Thorengruppen & SSL. Här ska vi ge Daniel Jernberg och Lars Bergström cred för bra arbete och att vi samarbetsklubbar på ett bra sätt kan dra nytta av varandra när det gäller utbyte av spelare.

Inte smärtfritt
Säsongen 2017/18 blir det tredje året när det gäller samarbete mellan Umeå City IBK & Team Thorengruppen SK.

– Sticker inte under stolen med att första säsongen var stämningen inte den bästa när spelarna skulle börjas slussas mellan lagen. Under förra säsongen började det verkligen ta sig och nu står jag för att vi har ett fantastiskt & sunt samarbete mellan föreningarna.

För två dagar sedan presenterade vi det officiella samarbetet mellan Klubbhuset & Oxdog gällande materialbiten.

– Det kommer att bli bra men nu gäller det att “städa” bort gamla träningsutrustningar och in med det nya. Nästa år blir det bra när alla lag har samma modeller men bara skillnader i färgval.

Hur ligger Ni till med beställningar av utrustning?
– Vi har fått en hel del och våra sista beställningar ska vara gjorda. Nu gäller det bara att vänta och få ut det sista till våra lag, säger Hugosson-Wallgren.

Fotnot: Från webbredaktionen vill vi bara förtydliga att från kansliet sköter man om Team Thorengruppen SK (SSL – herr), Umeå City IBK (allsvenskan Norra – herr), Team Thorengruppen SK (allsvenskan Norra – dam), (Team Thorengruppen SK – divison 2 herr), Team Thorengruppen SK (4 ungdomslag).