Home Nyheter Några snabba: Philip Lindgren (6)
Några snabba: Philip Lindgren (6)

Några snabba: Philip Lindgren (6)

0
0

SPELARKOLL. Vår sista spelare under denna intervjuserie del 1.0 blir Philip Lindgren. Det är mycket som talar för att vi återkommer med fler spelare men då i slutet av denna månad/början september. Då har laget hunnit med att spelat några träningsmatcher och vi kan få några svar vad som varit bra eller dåligt inne från omklädningsrummet.

Hej Philip,
– Tjenare.

Hur är läget?
– Jo men det är ganska bra måste jag säga.

Hur har din sommar sett ut?
– Min sommar har faktiskt inte varit så speciell tyvärr. Jag har haft ett sommarjobb som jag började på nästan direkt efter skolan men är snart klar med jobbandet så man får lite mer fritid innan skolan börjar igen.

För det som inte känner dig kan du beskriva dig lite kort både som person men även som innebandyspelare?
– Jag som person gillar att umgås med mina vänner men brukar inte ta så mycket plats. Jag är även väldigt tävlingsinriktad av mig och hatar verkligen att förlora. Jag som innebandyspelare är en löpvillig tvåvägsspelare som försöker spela klokt och sätta upp lagkamraterna i bättre lägen

Vad har du för förväntningar inför den kommande säsongen?
– Mina förväntningar på kommande säsong är nog att vi ska hålla oss kvar men förhoppningsvis vara med och utmana i den över halvan

Vad tror du man kan förvänta sig av Umeå City IBK säsongen 17/18?
– Jag tror att man kan förvänta sig en väldigt fartfylld innebandy där viljan att vinna är större än att förlora

Någon speciell spelare i laget som imponerat på dig såhär långt?
– Hampus Öhgren har imponerat både på och utanför planen.

Vilka lag tror du kommer topp 4 i den norra allsvenskan?
– Djurgården, Gävle, Wibax, Salem.

Tack för pratstunden och kör hårt av den stund som är kvar av försäsongen!
– Tack tack.

 

Skickat från min iPhone