Home Nyheter Fortsatt spel för Anton Sundin hos Umeå City
Fortsatt spel för Anton Sundin hos Umeå City

Fortsatt spel för Anton Sundin hos Umeå City

0
0

NORRA ALLSVENSKAN. Under säsongen som gått kom och gick det ett stort antal spelare. En spelare som verkligen kom runt nyår från Älvsjö IBK och visade sig bli ett stort utropstecken var backen Anton Sundin, 27. Nu har Umeå Citys sportchef Daniel Jernberg fått ok till en fortsatt satsning.
– Nu när jag bestämt mig för att vara kvar i stan så var Umeå City egentligen det enda valet för mig, berättar Anton Sundin till umeacity.se.

Norrlandsinnebandy
Att komma från Stockholmsinnebandyn visade sig inte vara något problem för Anton Sundin.

– Nej för tusan, det är egentligen bara småsaker som skiljer. Bara efter några träningar med Umeå City kände jag att det här kommer att bli bra. Det är verkligen en härlig blandning av människor  hos City och fortsätter:

– Roligt att byta miljö och försöka fortsätta utvecklas som innebanyspelare.

Guldkorn
Och från ledarstaben är man självklart belåten att Anton valt att spela vidare med Umeå City.

– Han kom till oss runt nyår och var för oss ett osett kort. Nu till lite distans så var detta en mycket bra värvning och man kan även kalla det ett guldkorn. Anton har alla förutsättningar att fortsätta utvecklas och har verkligen imponerat på mig, säger Umeå Citys sportchef Daniel Jernberg.

“Klättra några positioner”
Anton Sundin hyllar sina nya lagkompisar som en stor anledning till hans framfart hos Umeå City IBK.

– Tränarnas förtroende och mina lagspelare. Vi spelade bra under de sista matcherna och det ska vi ta med oss till kommande försäsongsträningar och kommande matcher. Sedan tycker jag att vi definitivt kan försöka klättra i tabellen när den ska summerar för säsongen 2017/18.